Новини

14.07.2019

ART JAZZ SCHOOL 2019 бути!

ART JAZZ SCHOOL 2019 бути!

Маємо гарні новини! ART JAZZ став переможцем грантового конкурсу і, завдячуючи підтримці Українського культурного фонду, зможе втілити давню мрію - реалізацію проекту міжнародної джазової школи, яка відбудеться в Рівному в серпні.


У цьому році, в рамках традиційного міжнародного джазового фестивалю "ART JAZZ 2019", в Рівному вперше буде реалізовано інноваційний культурно-освітній проект „ART JAZZ School”.

Інноваційна освітня програма, побудована на кращих зразках музичних шкіл європейського гатунку, за участі викладачів з України та Польщі, надасть можливість 20 молодим музикантам з Тернополя, Луцька, Львова та Рівного, що навчаються в закладах вищої освіти Західної України,   за невеликий термін підвищити рівень знань, аби вийти на велику сцену та почуватися вільно у спільному просторі імпровізацій з іншими музикантами. 


Програма "ART JAZZ School"

З 27 по 29 серпня на базі Інституту Мистецтв Рівненського Державного Гуманітарного Університету  будуть діяти класи з гри на фортепіано, бас-гітари, ударних інструментів та вокалу. Щоденно протягом 2 годин кожна з секцій з 5 студентів буде займатися окремо, а на 2-годинних спільних заняттях учні будуть вчитися співіснувати в одній музичній площині. 

30 серпня студенти разом із викладачами опрацюють отриманий музичний матеріал та навички, виступаючи на сцені гала-концерту Міжнародного джазового фестивалю “ART JAZZ” в Рівному, а 31 серпня - на сцені фестивалю в луцькому замку Любарта. 

1 вересня п’ятеро найактивніших учасників школи разом з викладачами візьмуть участь у відкритій лекції, що відбудеться в Львівській Національній Музичній Академії, та виступлять в арт-центрі “Дзига”.

 

Програма реалізовується завдяки підтримці Українського культурного фонду, та стане першим кроком до започаткування щорічної навчальної програми для джазових музикантів в м.Рівне. Участь в програмі є безкоштовною. Якщо ти одержимий любов’ю до джазу та бажанням самовдосконалюватись, то кінець серпня тобі точно варто провести в Рівному!


Приєднуйтесь до нашої сторінки в FB https://www.facebook.com/artjazzschool2019
До зустрічі в ART JAZZ School!


 

 

                                      




 





 




Всі новини

pdf, 3.8 Mb