Новини

13.07.2019

Перші фестивальні новини ART JAZZ 2019

Перші фестивальні новини ART JAZZ 2019

25 - 31 серпня - це ті дати, які варто обвести в календарику відвідування мистецьких подій та отримання емоцій тут і зараз, що будуть згадуватись протягом року


Адже саме тоді міжнародний джазовий фестивать "ART JAZZ 2019" гостинно відкриє двері митцям та прихильникам джазу. А Рівне та Луцьк зануряться в особливу атмосферу.

Цьогоріч фестиваль надбав нових масштабів та звучання, запрошених зірок світового рівня та ексклюзивних музикантів української сцени джазу, можливостей надати освіту європейського гатунку тощо. У нас для Вас - мільон новин, але новини, як і хороше вино, потрібно смакувати поволі. Тому спершу ми розповімо Вам про хедлайнерів "ART JAZZ 2019"

Gregory Boyd
(USA)

 

«Музика Грегорі Бойда походить з того місця в раю, де павичі беруть своє пір'я» 

Бутч Лейсі піаніст, композитор

Цьому данцеві з американським корінням до смаку звук інновацій. Він не просто виконує авторські пісні, він робить це під запальні ритми сталевих барабанів. Бойд наклав звук карибських барабанів на рок-музику і фанк Нового Орлеана. Так з'явився його унікальний впізнаваний стиль.

 

Його музику називають сильною та душевною, а його унікальну манеру виконання - «карибським блюзом». Об'єднуючи фанк, соул, блюз і магічні стілпани, ця музика щоразу відкриває дедалі нові межі неосяжного джазу.

Легендарний Рей Браун молодший (Ray Brown Jr.)


Рей народився в Нью-Йорку і виріс в Лос-Анджелесі. В домі його батьків – Елли Фітцджеральд (Ella Fitzgerald) та Рея Брауна старшого (Ray Brown Sr.) – часто гостювали Луї Армстронг (Louis Armstrong), Френк Сінатра (Frank Sinatra) і Нат Кінг Коул (Nat King Cole). Талант до музики показав себе рано, і ще в школі Беверлі Хіллз Рей почав давати концерти.



Незабаром музикант виступав на музичних фестивалях у США і Канаді. Потім були гастролі в Японії та Кореї. У 90-х роках Рей почав регулярно виступати з програмою в Лас-Вегасі в готелі-казино «Рив'єра». Згодом вийшли диски: «Stand By Me», «From the Heart» і «Time for Love» в стилях джаз, R & B і блюз.

Квитки на джазовий фестиваль "ART JAZZ 2019" можна придбати наступним чином:
Квитки в Рівному: за телефоном call-центру фестивалю (097)980-71-17


Далі буде =)

Всі новини

pdf, 3.8 Mb